10 Nisan 2018 Salı

Tuna Kiremitçi DUALAR KALICIDIR

Bloğu arada girip okuyan eden varmı bilmiyorum eğer yolu düşüp yeni bir şey göremeyince söven var ise hele hele kusura bakma dememi bekliyorsa hadi len diyerek en az senin kadar sövme yetisine sahibim :)

Dualar Kalıcıdır tıpkı diğer tüm Kiremitçi kitapları gibi kolay okunmakta. Güzel bir çıkış noktası var daha ilk sayfalarda yakalıyor kişiyi. Kısa süre önce italyanca çevirisi çıktı gereksiz bir bilgi olabilir kimileri için. 


Yine eski kitapları gibi baskısı yok malesef  arada gittiğim bir sahaf 2-3 kitabını buldu küçüğe bir dondurma hala aranmaktadır duyan eden yeşillendiriversin. Güncel günlük hayatta yazıyor olması hoşuma gidiyor şebnem ferah geçiyor olm kitapta daha ne olsun . 
 
Hiç kafa kafaya tanışmamış olsakta kendisini kumdan kalelerden beri ayrı bir severiz ailecek ucuz bira peşinde koşup rak barcılık oynadığımız dönemlerden torpili kredisi vardır hesabında. Metin abiyi sevdik tanıdık bildik sayelerinde tekrar teşekkürler.
 
"Bazen de bizim gibi talihli oluyor bu yalnızlar ve rastlaşıp birbirlerini teselli edebiliyorlar" 
 
Kitapta itiraf,  günah çıkarma bana göre affedilme isteği gibi gerçek hissettiren öğeler var kendi adıma yazım şeklini seviyorum tuna kiremitçinin bunun yanında kitaplarda daha fazla sevdiğim bir şey varsa o da şüphe duyulmayan acı hissi o da vardı.
 





Bir yerlerde okumuştum bundan böyle yazmayacağım diye umarım teomanın müziği bırakması gibi bir karar olur :) kitabı uzun uzun anlatmaya gerek yok eğer civarda bir sahaf varsa temin edebilir elinize alır ve birkaç saat sonra kendi fikrinize sahip olabilirsiniz. Hem sahafa gitmek için bir bahaneniz olur en son ne zaman bir sahafa gittiniz?


Hiç yorum yok: